Hírek

Animal Flow Szeminárium

2019.09.11
Szeptember utolsó hétvégéjén, 28-án (szombaton), Angyalföldön egy egészen új szeminárium debütál. Egy olyan edzésmódszert hoztunk el nektek, amely edzőtermi környezetben integrálva honosít meg olyan mozgásanyagot, amely a koordináció, testtudat fejlesztésében kimagasló.

Animal Flow Szeminárium

2019. 09.28.

Szombat 10:00

Thor Gym Angyalföld

 

De mi az az Animal Flow?

 

Egy részről…

Egy szimpatikus fiatalember elképesztő története az alázatról, a szerénységről és arról, ha az ember egyszer valamit a fejébe vesz és következetesen kitart mellette, akkor a siker borítékolható.

 

Más részről…

Az Animal Flow-t egy amerikai sportszakember, Mike Fitch alkotta meg. Mike néhány edzésformát gyakorolt, tanulmányozott (calisthenics, jóga…). Az itt szerzett tapasztalatokat olvasztotta össze, tett hozzá önmagától. Ebből született meg az Animal Flow. Fitch egy hihetetlenül pontos rendszert dolgozott ki, ahol nagyon szigorúan meghatározza a pozíciókat az egyes gyakorlatoknál. 

Magyarországon a mozgásformát Nagy Dániel honosította meg és jelenleg, de remélhetőleg már nem sokáig, az egyetlen Animal Flow instruktor hazánkban. Nagy erőkkel szervezi, tervezi és fejleszti a magyarországi Animal Flow közösség életét és törekszik az instruktor hálózat bővítésére és képzésére. 2019 februárjában elnyerte az év legjobb, legújabb edzésmódszere díjat, majd tavasszal megszervezte az első hazai Animal Flow instruktori képzést, amin több mint harmincan vettek részt a világ különböző pontjairól. A képzést, maga Mike Fitch tartotta. 

A jővőre nézve pedig optimista és tervekkel teli. Köszönhetően ezeknek is jöhetett létre az első Animal Flow Szeminárium a Thor Gym-ben.

A szeminárium során minden érdeklődő betekintést nyerhet az Animal Flow mozgásanyagának elméleti és gyakorlati alapjaiba. Kétszer másfél órában átvesszük a bemelegítési protokolt, kiemelt figyelmet szentelve a csuklóizület mobilizálására és megerősítésére. Majd, a törzsizmok aktiválása után az alapgyakorlatok, mászások kerülnek fókuszba. A szeminárium második felében pedig lesz lehetőség az ú.n. switches and transitions nevű gyakorlatcsoporton belül az underswitch nevű feladat elemzésére, majd a végén maga a Flow következik.

 

Programterv

 

9:30 Kapunyitás 

9:30-10:00 Regisztráció

10:00-11:30 Első Blokk

Bemutatkozás, elmélet, Animal Flow háttere

Bemelegítés, aktiváló gyakorlatok, “ specific stretches”, állatutánzó járások 

11:45-13:15 Második Blokk

    Elmélet, underswitch, “játék”, Flow

13:30 Zárszó

 

 

Jelentkezés és regisztráció

A szemináriumon való részvétel regisztrációhoz kötött, amely két részből áll. 

A résztvevők maximális létszáma 16 fő. Első körben kérünk minden érdeklődőt, hogy emailben jelentkezzen az outdoor@thorgym.hu email címen, majd a második lépés a részvételi díj befizetése, amely történhet készpénzben bármely Thor Gym pultjánál nyitvatartási időben, vagy utalással.

 

Számlaszám:  

Thor Academy Kft. 10104105-67898700-01004000

Közlemény rovatba írd: neved és AF betűket

 

A szeminárium díja

 

9.000,- Ft/fő

 

További információkért keressétek fel eseményünket vagy kövessétek cikkeinket, ahol többek között részletesebb leírással is találkozhattok az elméleti vagy gyakorlati elemekkel kapcsolatban.

 

„Animal Flow is ground based movement, made fun, challenging and effective. This system is

designed to improve strength power, flexibility, mobility, and coordination for all levels of fitness

enthusiasts.”- Mike Fitch

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital