Hírek

Kezdő csoportok október végétől

Funkcionális edzéssel az egészségedért! Vagyis újra BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le!

Az RST szeminárium az előadók szemével

Augusztus végén egy nap csak a futás iránt érdeklődőké volt angyalföldi termünkben. Az első RST szeminárium tapasztalatait osztják meg az előadók.

Animal Flow Szeminárium

Szeptember utolsó hétvégéjén, 28-án (szombaton), Angyalföldön egy egészen új szeminárium debütál. Egy olyan edzésmódszert hoztunk el nektek, amely edzőtermi környezetben integrálva honosít meg olyan mozgásanyagot, amely a koordináció, testtudat fejlesztésében kimagasló.

Kezdő CrossTraining

Szeptemberben újra kezdődik az élet. A nyári pihenő után újra itt az ideje a lovak közé csapni. Mindez vonatkozhat az edzésekre is. A nyáron felugrott kilók ellen érdemes hadba indulni. 

Nyárasdi Zsombor az RST szemináriumról

Runner’s Strength Training, egy szeminárium, ami a futásról szól. Ennek kapcsán beszélgettünk remek edzőnkkel.

RST Szeminárium futóknak

Runner’s Strength Training, melynek célja egy olyan szakmai nap megalkotása volt, ahol futók, rövidtávtól hosszútávig, nemtől és kortól függetlenül találkozhatnak a szakmát érintő elméleti és gyakorlati kérdésekkel

Őry István az RST szemináriumról

Runner’s Strength Training, egy szeminárium, ami a futásról szól. Ennek kapcsán beszélgettünk Őry Istvánnal.

Idegenlégió után FMT képzés

Az FMT Level I. képzésünk hallgatói közt nagyon sok érdekes élettörténet akad. Ám, hogy az idegenlégiót követően mi vezette hozzánk az egyik legkeményebb hallgatónkat, arról beszéljen maga, Batyik Róbert

Augusztusi munkaszüneti időszak

Ismét közeleg a nyár vége, s az augusztus 20-i ünnepnap. Edzeni azonban muszáj!

Kaposvárról FMT-re

A kaposvári Thor Gym üdvöskéje, Hollósi Xénia is edzői babérokra tört, mikor elkezdte az FMT funkcionális edzőképzést. Mik a céljai, mi vezette ide? Most kiderül!

Beavatás Szeptembertől

Szeptembertől változtass te is! BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le!

Pünkösd

Újabb rendhagyó napok elé nézünk, ám a szokott módon most sem kell edzés nélkül átvészelni a szabad hétfőt.

Kezdő CrossTraining órák Júniustól

Csupán egy időpontban indítunk nyáron kezdő kurzust, így gyorsan csapj le a szabad helyekre!

Rafting 2019 Bovec

Régóta szervezünk programokat, sokfelé jártunk, sokmindent kipróbáltunk az évek során, de úgy látszik, hogy a nagy favorit mindig visszatér. Így negyedik alkalomra kanyarodva nem gondoltuk volna, hogy 2019-ben is megél egy újabb kört.

Nyáron is Beavatás

Június végétől ismét BEAVATÁS! A legsikeresebb és legnépszerűbb kurzus, mely valós eredményeket biztosít! Ne maradj le te sem!

Angyalföldön április végétől Beavatás

Közeleg a nyár, ideje ráfeküdni a munkára! Még nem késő, hogy formába lendülj! Azonban ne csupán a nyár miatt vágj bele, hanem az életminőség javításáért is. Minőségi edzések, egy bevált programmal.

Május 1

Szerdán ismét egy munkaszüneti nap jön, de edzeni természetesen várunk!

Thor Angyalföld Mobility órák

A mindennapi rohanásban már szinte az is csoda, ha az edzéseket be tudjuk iktatni. És pont ennek a trendnek az oka, hogy sokszor az elejét és a végét is kénytelenek vagyunk lecsippenteni. Mégis a megfelelő bemelegítés és vagy levezetés, illetve a hozzá kapcsolt mobilitást fejlesztő gyakorlatok az egészséges testmozgás elengedhetetlen részei.

Kezdő CrossTraining órák a Thorban Áprilistól

Kit várunk? Aki hajlandó kemény munkát áldozni a későbbi fényes eredményekért, és pár felületi sérülés a tenyerén nem ijeszti el a továbbiaktól. Aki mindig is csodálta az Amerikából származó sportot, de, sosem mert belekezdeni. Kezdőt, aki szeretne változtatni az életén, s egy olyan közösség tagjává szeretne válni, ahol egymást ösztökélik a társak jobb- és jobb teljesítményre.

Ünnepek ellenére is maradj edzésben

Lássuk mivel kedveskedünk nektek az ünnepi készülődés időszakában, illetve azt, hogy mikor tudtok edzeni a rendhagyó napokon. Melyik termünk, mikor tart nyitva.

Kezdő CrossFit órák Angyalföldön

Kezdő órákat indítunk! Változatos edzések, garantált fejlődés: Próbáld ki te is!

Rendhagyó napok, hosszúhétvégék: Nyitvatartási idő

A következő időszakban lesz két szombati munkanap, illetve két 4- napos hétvége is. Lássuk miként alakulnak a nyitvatartási rendek termeinkben.

Szeptembertől új, kezdő csoportok várnak

BEAVATÁS - Egy fogalom, egy program, egy bevált recept! Immáron több, mint 5 éve várjuk azokat, akik a minőségi funkcionális edzéssel szeretnének javítani az egészségükön, akik szeretnének erősödni, fittebbé válni! De mi is ez a program, s mitől ilyen sikeres?

Baran Szilvia bemutatkozása

Sorozatunkban az FMT Level I.-es funkcionális edzőképzésen résztvevő hallgatókkal ismerkedhettek meg. Ki, miért választotta ezt az utat, milyen célokkal vágtak bele? Ahány hallgató, annyi történt, s persze épp annyi féle cél is vezérli őket.

Új CF edzőnk, Selmeczi Lilla

Angyalföldi termünk nem nélkülözheti a CrossFitet! Vannak változások, ám Kovács Lacee vezetésével egy kiváló csapat állt össze. Ennek a csapatnak a tagja Lilla is.

CF edzőink: Horváth György

Angyalföldön új CF edzői csapat állt fel. Kovács Lacee pogramozásával indult a héten az új rendszer. Lilla után ismerjétek meg másik edzőtöket is.

Megyesi Viktort is megismerhetitek

A CF platformon dolgozó új edzők közül Megyesi Viktor is bemutatkozik. A Kovács Lacee által vezetett CF edzői team vele teljes.

Pünkösdkor edzés

Mi várunk Téged pünkösd hétfőjén is! Ne lazsálj!

Nyáron is várnak új csoportok

Tombol a nyár, meleg van, nyaralás is időszerű, s amúgy meg kényelmes a kanapén feküdni. Azonban ha zavar a felesleg, ami miatt már most szorongsz a strand miatt, vagy éppen fontos az egészséged, s zavar, hogy alig kapsz levegőt amikor meg kell mozdulni, akkor ne a kényelmes utat válaszd! Magad miatt ne tedd!

Kvotidián Ági is nyilatkozott

A héten minden nap találkozhattok egy edzőnkkel, akik a páratlan Thor közösségről, az outdoor programokkal kapcsolatos élményekről és tervekről nyilatkoznak. Most az órókké mosolygós Ágival ültünk le kicsit.

Márciusban Beavatás Angyalföldön is

Nem, mi nem teszünk hangzatos ígéreteket! Nem ígérünk csodákat! Egyszerűen nem hazudhatjuk, hogy egyik napról a másikra eléred a céljaidat! Kemény munka kell, kitartás! Enélkül nem megy! Azonban immáron 5 év tapasztalatával a hátunk mögött és többszáz elégedett ügyféllel kijelenthetjük, hogy működik a program! Próbáld ki te is!

Kezdő csoportok Májusban!

Közeleg a nyár, de legyünk őszinték: Régen rossz, ha csak emiatt kezded el az edzéseket. Mert a kampányszerű lendület hamar elillan, s nem vezet tartós eredményhez. Mi hiszünk abban, hogy az egészséged sokkal értékesebb, s abban, hogy sokan vagyunk, akiknek nem a látszat-megoldások, vagy tüneti kezelés kell, hanem tartós eredmények. Ez az igazi siker!

Csapatverseny 2018.02.24

Az év első komoly megmérettetése. 3 fős csapatok, 5 fealadat... Kik viszik el a fődíjat?

Thor Gála 2018

Egy közösség, s egy egyesület életében minden évben jelentős pillanat, mikor az adott esztendő kiemelkedő teljesítményeit díjazzák. Ezért év elején, a Thor születésnapján ünnepeljük meg vendégeinket, edzőinket. Mindezt persze veletek közösen!

Hosszúhétvégén is nyitva leszünk

Közeleg egy újabb négy napos hétvége, mely során nem kell kihagynod egy edzést sem. Alább olvashatod milyen időbeosztással várunk!

A legújabb családtag

Egy kis áttekintés hogy mit is várhattok a legújabb helyszíntől!

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital