TanosBálint

Szakmai vezető

Tanos Bálint edzésnaptára

Az edzésnaptár átmenetileg nem elérhető.

Kattintson ide az órarend megtekintéséhez

Születési hely és idő: Budapest, 1980
Magasság: 166 cm
Súly: 70 kg
Szakterület: Erőedzés, állóképességi edzés, konkurrens edzés


Kedvenc gyakorlat: TGU
Legjobban utálom: A lustaságot
Sportmúlt: Harcművészet, küzdősport, falmászás, erőedzés
Kedvenc sportoló: Anthony Joshua, Johannes Klaebo, Annie Thorisdottir
Példaképek a szakmából: Dan John, Mike Boyle, Alex Viada
A motivációról: Tanulni élethosszig

 

Bemutatkozás:

A Thor csapatának kezdettől, a nyitástól tagja vagyok, és jelentős részt vállaltam az edzőterem és edzésrendszerünk koncepciójának kialakításában. A kezdetektől azon dolgozom, hogy a lehető legjobb minőségű, biztonságos, és maximálisan hatékony edzéseket tudjunk biztosítani vendégeink számára. A célunk nem csupán az erő növelése, hanem az általános közérzet, a mindennapi élet minőségének javítása. Ebbe beletartozik a testtartás, a mobilitás, a stabilitás javítása, és természetesen a kardiovaszkuláris egészség is. 

A rendszer fejlesztésében és csiszolásában mindig két pillérre támaszkodtam: egyrészt a szakirodalomból, minőségi kutatásokból származó információkra, másrészt a gyakorlati tapasztalatokra, amelyeket nagy lelkesedéssel és pontossággal gyűjtünk a kezdetek óta. Ezek alapján módosítom a szemléletem és tökéletesítem az edzésmódszereinket apró lépésekben, ahol erre lehetőség mutatkozik. Ennek köszönhetően a Thorban tartott edzések dinamikusan fejlődnek, és a szó valós értelmében funkcionálisabbá válnak. 

Az edzőinkkel napi szinten érintkezésben vagyok, igyekszem minél több edzést megnézni, és segíteni a kollégákat abban, hogy finomítsuk a mozgástanítási, korrekciós módszereinket - eközben természetesen én is sokat tanulok tőlük, hiszen a folyamatos önképzsének köszönhetően mindegyikük kiváló szakember.  Az összegyűlt tudást azután igyekszem mielőbb eljuttatni az összes kollégához, így megőrizve a Thor edzésrendszerének egységességét.

Továbbá a Thor Academy képzési rendszerének szakmai oldaláért is én vagyok a felelős, a Level I. funkcionális edzőképzésen pedig a vezető oktató szerepét is betöltöm.

Szakmai tartalmú oldalam, ahol megtalálhatsz, ha a funkcionális edzések érdekelnek és érdekességekre vágysz:

FACEBOOK

Partnereink

All You Can Move Webfejlesztés: DropBy Digital